SRB

СРБ

ENG

DE
Почетна
Услуге
Ресурси
Галерија
Новости
Контакт
 
НАША МИСИЈА
је да се тржишту Србије и ширем региону пруже висококвалитетне услуге, усаглашене са свим захтевима и критеријумима светског тржишта, стварајући додатне вредности власницима, запосленима и друштву. Задатак нам је да се купцима пружи стабилна количина робе и сигурна дистрибуција.
 
О нама
Предузеће Tomi Trade d.o.o. се првобитно бавило само услугама речног транспорта, да би се током наредних година развијало и постало једно од водећих приватних предузећа за претовар робе у Србији.

Осим претовара разних врста робе (од растреситог материјала у ринфузу преко палетиране опеке, гвожђа и лима до гранитног камена у комадима тежине по комаду и до 25 т), предузеће се бави и изнајмљивањем ауто-дизалица носивости 7–400 тона, као и друге теске механизације.

Лучким боксерима врши се боксажа (постављање и склањање објеката са веза за претовар), како за ову луку тако и за друге луке уколико је то њима потребно.

Због поседовања хале, фирма је у могућности и да складишти робу за разне коминтентне.

Могуће је складиштење расутог терета на отвореном. С обзиром на то да у последње време предузеће поседује и неколико пловних објеката (барже, самохотке и танкер), врши се и превоз робе ван граница наше земље.

У предузећу раде стручно оспособљена лица која своје задатке обављају професионално и савесно и која су увек спремна да пруже максимум својих способности у циљу задовољавања потреба купаца.

Поред канцеларијских просторија фирма поседује неколико радионица, магацине, халу и велико непокривено пространство са могућностима за ширење.